beoordelingen.nl
De site is nog een Beta versie. We monitoren al het verkeer en ontdubbelen waar nodig. Suggesties of techische problemen kun je sturen naar info@beoordelingen.nl

Centraal Beheer Achmea beoordelingen Centraal Beheer Achmea 7.2

De gemiddelde score en het aantal beoordelingen is gebaseerd op actuele reviews uit meerdere bronnen op het internet. Heb je ook een beoordelingen site en wil je vermeld worden, neem dan contact op.

555 beoordelingen voor Centraal Beheer Achmea

7.2 van 10 op basis van 555 beoordelingen.
8.0 score8.0/10

tevreden

klacht ingediend, erg goed afgehandeld!
1.0 score1.0/10

nooit meer CB = Achmea

Was bijna 30 jaar bij CB = Achmea verzekerd maar als je dan een keer nodig hebt dan geven ze niet thuis! Onze auto (maar 3 jaar en 4 maanden) vloog in de brand en CB kwam niet met vervangend vervoer over de brug!! Daar staat mijn vrouw dan in Brabant!! Gelukkig heeft onze dealer kosteloos 11 dagen een auto ter beschikking gesteld! We zijn nu over naar Fiat.nl die de aanschafwaarde t/m 5 jaar na aanschaf vergoedt, ook nog zoiets. Achmea heeft ons een hoop geld gekost en de service en het medeleven is er totaal niet! Dit is een echte reactie, mail of bel me gerust. Wij raden nu iedereen die we kennen Achmea af!!! Hebben het diverse malen met CB besproken maar steeds verwijzen ze naar de kleine lettertjes.