beoordelingen.nl
De site is nog een Beta versie. We monitoren al het verkeer en ontdubbelen waar nodig. Suggesties of techische problemen kun je sturen naar info@beoordelingen.nl

FitnessDigital beoordelingen FitnessDigital 7.5

De gemiddelde score en het aantal beoordelingen is gebaseerd op actuele reviews uit meerdere bronnen op het internet. Heb je ook een beoordelingen site en wil je vermeld worden, neem dan contact op.

14 beoordelingen voor FitnessDigital

7.5 van 10 op basis van 14 beoordelingen.
1.0 score1.0/10

Slechte service

Heb een Jawbone up3 fitnessbandje iets meer dan een jaar geleden aangeschaft met 2 jaar garantie. Nu er een probleem is (bandje gebroken), blijkt FD de up3 niet meer te verkopen en is de garantie voor vergelijkbare producten, zoals de up24, aangepast naar 2 jaar, maar bandje 6 maanden (mm, hoe zou dat komen?).Op basis van aangepaste garantiebepaling willen ze verder niets doen. Zelfs antwoorden op email verloopt dramatisch. Heb hen diverse keren gevraagd om in te gaan op mijn argumenten, maar krijg steeds hetzelfde antwoord: valt niet onder garantie.Interessant is dat iedere mail begint met: We hopen dat hiermee uw vraag beantwoordt is, zoniet, neem dan nogmaals contact met ons op zodat wij dit zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen.