beoordelingen.nl
De site is nog een Beta versie. We monitoren al het verkeer en ontdubbelen waar nodig. Suggesties of techische problemen kun je sturen naar info@beoordelingen.nl

funidelia.nl beoordelingen funidelia.nl 1

De gemiddelde score en het aantal beoordelingen is gebaseerd op actuele reviews uit meerdere bronnen op het internet. Heb je ook een beoordelingen site en wil je vermeld worden, neem dan contact op.

2 beoordelingen voor funidelia.nl

1 van 10 op basis van 2 beoordelingen.
1.0 score1.0/10

Na betaling niets meer gehoord

Heb vorige week iets besteld en zou gisteren worden geleverd. Niets meer vernomen. Het telefoonnummer is een standaard bandje dat alle medewerkers bezet zijn en dan wordt de verbinding verbroken. Op de email ook geen reactie. Ben een beetje bang dat we gefopt zijn.
1.0 score1.0/10

geen contact mogelijk

verkeerde producten geleverd . op geen enkele manier contact te krijgen . meerdere keren geprobeerd . uiteindelijk na invullen van contact een retournummer gekregen ... en dan stopt het , geen mail geen telefoontje ....niets . zit hier nu met betaalde producten en verkeerd toegestuurd materiaal waar ik niks mee kan doen ...... NOG NIET EEN DUIMPJE WAARD .....OF GAAT HET TOCH NOG VERANDEREN .... iets goeds : VLUGGE TOESTURING VAN PAKKET .....MOCHT DIT NU JUIST ZIJN .... 10 DUIMEN ..